Sellofaania ja chardonneyta

Anonyymit, sittemmin valaistuneet työnarkomaanit kokoontuivat jälleen syyskokoukseensa. Hytkyimme  naurusta Sari Siikanderin kääriytyessä Sellofaaniin Aleksanterinteatterissa. Reippaalla otteella ja huimalla tempolla katsastettiin puolessatoista tunnissa nykynaisen elämän keskeiset kipupisteet: On oltava täydellinen äiti ja tytär. Miehen kanssa on oltava hemaiseva rakastajatar. Työssä ei voi hellittää, ettei vain luulla lusmuksi tai luuseriksi. Ja itsensäkin kanssa pitäisi ehtiä olla.

Valitettavasti tätä islantilaisen Björk Jacobsdottirin käsikirjoittamaa täysosumaa ei taideta esittää enää. Vähän tunnelmaa voi kokea täältä.

Valaistuneet työnarkomaanit evy on erittäin epävirallinen ja täysin rekisteröimätön yhdistys, joka on perustetty 2007. Tämänkertainen kokous pidettin Ravintola Fokassa, jossa päätettiin seuraavaa:

1. Myönnettiin jäsen T:lle työn sankarin ansiomerkki hänen ollessaan kokouksen aikoihin pönkittämässä pirkanmaalaista talouselämää.

2. Myönnettiin myös jäsen M:lle kunniamerkki, sillä hän oli työpäivän jälkeen liikkeellä ilman tietokonettaan, tiettävästi ensimmäisen kerran neljään vuoteen.

3. Pohdittiin yliopistomaailman suuntaa ja toimintatapoja kolmen asiaan vihkiytyneen jäsenen toimiessa esittelijöinä. Johtopäätökset jäivät toistaiseksi tekemättä hienoisesti sekavien toimintatapojen vuoksi.

4. Todettiin, että liika tehokkuus ja tarmokkuus missä tahansa toiminnassa voi aikaansaada ympäristössä epätoivottuja vieraantumisen ja aikaansaamattomuuden tunteita, joten päätettiin ottaa siksi asiat rauhallisemmin.

5. Todettiin nautittu ranskalainen chardonney, aterioidut herkut ja joutuisan ystävällinen tarjoilu onnistuneiksi. Jäsenet S. ja L. olivat tehneet huomattavan hyvää työtä illan kulttuurisen, gastronomisen ja logistisen onnistumisen eteen.

Pöytäkirjan vakuudeksi Jäsen R.

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s