Oi ihana arki!

Blogiani pitempään seuranneet taitavatkin tietää, että arvostan suuresti ihan tavallista, sujuvaa arkea. Siihen on nyt toivottavasti taas tupsahdettu, kun kesälaitumilta on palailtu kotioloihin.

Ensimmäisenä yrittäjäkesäni pidin siis kuukauden kesäloman. Koko kuukauden olen ollut melko lailla irti työasioista, mutta loppua kohden ideoita ja suunnitelmia alkoi kuin luonnostaan pulpahdella esiin ja kirjoittaminenkin alkoi sujua. Kertonee siitä että akkuja on ladattu. Tämän aamun Hesarissa myös J. Sarasvuo painotti kunnon kesäloman merkitystä. Itse en muista, milloin olisin kesäloman loppuessa ollut näin innoissani syksystä  ja valmis laittamaan hanskat käteen ja hommiin. Aikaisimmassa elämässäni tunne loman viime päivinä oli lähinnä ahdistusta lähenevästä työmäärästä.

Kesää yritän silti venyttää nauttimalla siitä mahdollisimman pitkään iltaisin ja viikonloppuisin. Elokuu on vielä kesäkuukausi!

Laitan vielä loppuun tämän linkin, jonka takaa löytyy puolenkymmentä kiinnostavaa vapaaehtoiseen vaatimattomuuteen liittyvää kansainvälistä blogia. Kuten näistäkin huomaa, monessa amerikkalaisessa simplicity-blogissa heijastuu nyt maan epävakaa asuntolainatilanne ja kulutusluottojen suuri määrä selkeästi.

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s