Osavuosikatsaus

Nyt on yrittäjäelämää takana viitisen kuukautta, joten on syytä luoda silmäys sekä taakse- että eteenpäin tämän oman pienen nanokorporaationi ensimmäisessä julkaistussa osavuosikatsauksessa.

Yrityksen toiminta:

Yrittäminen on kokonaisuutena ylittänyt siihen asetetut ennakko-odotukset myönteisesti. Toimeksiantoja on riittänyt sopivasti, kuitenkin niin, että on jäänyt aikaa johdon harrastuksille, kuten opiskelulle.

Yrityksen perustamistoimenpiteet sujuivat kohtalaisen helposti ja tukea ja apua olisi saanut yli tarpeen. Aikaa tietysti perustaminen ja rutiinien löytyminen alkuvuodesta vei varsin paljon. Nyt kun monet asiat on saatu vakiinnutettua ja opinnoissakin pahin ryysäys on takana, johto toteaa, että yrityksessä on kapasiteettia toiminnan laajentamiseksi syyskaudella. Asiaa koskevat neuvottelut on laitettu vireille.

Taloudellinen katsaus:

Yritystoiminnan tulojen määrä on jäänyt ennakoitua jonkin verran pienemmäksi, mutta toisaalta myös menojen määrä kotitoimistossa jää odotettua pienemmäksi. Nanokorporaation johto toteaakin, että yritys on likimain saavuttanut sille asetetut taloudelliset tavoitteet.

Tarvittavat hankinnat on tehty yksinkertaisuuden ja kestävyyden periaatteella ja tuloksena on toimiva infrastruktuuri: täysin mobiili ja lähes paperiton yritystoiminta.

Työilmapiiri:

Yrityksessä vallitsee innostunut, luova ja toimelias ilmapiiri. Aktiivinen verkottuminen muiden yrittäjien ja eri sidosryhmien edustajien kanssa tukee työilmapiirin myönteistä kehitystä jatkossakin.

Tulevaisuus:

Yrityksen johto vetäytyy nyt kesälomalle ja jatkaa toimintaa elokuussa katsoen luottavaisena tulevaisuuteen.

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s