Piilonörtti mökkeilemässä

Niin se vaan on että mihin se tiikeri raidoistaan ja niin poispäin. Melkein kaksi päivää mökillä yksin kirjoittamassa ja oli ihan pakko tulla kurkkaamaan blogeja ja jopa päivittämään – eka kertaa tälleen mobiilisti mökiltä. Ihan ensi vuosina ajattelin että tämä olisi nykytekniikka-vapaa-vyöhyke, mutta ensin tuli telkku ja sitten digiboxi ja sitten mikro ja sitten läppäri. Hohhoijaan, seuraavaksi tänne varmaan raahattais espressokeitin (jos sellainen olis). Elä tässä sitten yksinkertaisesti!

Tässä yksi kuva millaista täällä oli viikko sitten, nyt nämä kaikki ihanat valkoiset ovat jo leijuneet maahan, mutta monia uusia kaunistuksia on ilmestynyt.

Kuulkaa kirjoitettu on, eilen kuusi tuntia ja tänäänkin likimain saman verran. Ihan pikkiriikkisen välillä vain karkasin välillä puutarhaan kastelemaan, etteivät pienet yrttibeibit heitä veiviänsä tämän kuumuuden seurauksena.  Ja sitten etsiskelin huonolla menestyksellä lähiruokaa, erityisesti tuoretta kurkkua ja tomaattia teki mieli. Paikkakunnalla on puutarhoja, mutta ei niistä löytynyt eikä tuottajatorillakaan ollut kuin kaksi kellastunutta yksilöä. Ajettuani siis ainakin 50 km ympäri pitäjää lähiruoan perässä ostin paikallisesta K-marketista perniöläisen kurkun. Tämän pitäjän kurkut raahataan luultavasti vastaavasti perniölaisille.

Nyt jatkan taas tekstin parissa, kun jotenkin on sellainen tekstiä tulee -olo. Mutta sitä ennen linkitän vielä Pikkukeijun (jota siis tituleerasin Keijoksi, jostain kumman luki/kirjoitushäröstä johtuen, josta olen edelleen kovin sorry) haasteeseen. Vastasin siihen jo taannoin, laiskimuksena tässä sama uusintana.

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s