Kevätkuulumisia

Perjantaina olimme mökillä kevätsiivoamassa. Juoksevalla kunnan vesijohtovedellä, joka on nyt sinne asennettu. Hyvästi kaivo-ongelmat!

Lauantaina monen muun tapaan Messukeskuksessa OmaKoti/OmaMökki/OmaPiha/Puutarha janiinpoispäin messuilla. Puutarhatarjonta oli vähän pettymys, mukaan tarttui vain puolenkymmentä kukansiemenpussia. Osastoilla näkyi myös likimain joka toisessa tuotteessa (aiheesta tai aiheetta) luonnehdinta Eco tms., pienen mökkitontin kokoisia venelaitureita ja ne tavanomaiset lakritsi-, puhdistusaine- ja hunajakauppiaat.

Trendinenäni haistoi messuilla seuraavia tuulia: Ensiksi tänä vuonna joka niemeen, notkoon ja saarelmaan pitäisi pykätä jonkinlainen neljä-, viisi-, kuusi- tai kahdeksankulmainen huvimaja. Sen viereen pitää sitten hankkia palju tai miksi kylpytynnyreiksi niitä sanotaankaan. Niitä siellä oli tarjolla paljon eri kokoja, värejä ja materiaaleja. Ja sitten jos on vähän hulppeampi loma-asunto niin sinne voi vielä tehdä pikantin säväyksen sellaisella 3mx3m poreammeella, jonne mahtuu kuusi ihmistä, ja jossa on kolmisenkymmentä erilaista terapiasuihkusuutinta ja kaiken komistuksena reunalle huolellisesti aseteltu aniliininpunainen VILKKUVA valoköysi!! Onneksi ei sentään yhtään puutarhatonttua sattunut silmiin.

Tänään ihan vain pihalla, rapsuttamassa hellästi pienokaisia esille ja raatelemassa liaania vaahterasta vähemmän hellästi – nimittäin villiviini kasvaa viereiseen vaahteraan oksiston sekaan tosi mielellään.

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s