Kokouspöytäkirja

Anonyymit työnarkomaanit (erittäin epävirallinen ja täysin rekisteröimätön yhdistys) syyskokous 26.9.2007

Edellisen kokouksen pöytäkirja.

1 § Kokouksen aluksi kuunneltiin onnellisuusprofessori Markku Ojasen esitelmää Onnellisen elämän eväistä ja sen jälkeen Kaisa Kautto-Koivulan alustusta työelämän suuresta murroksesta. Jäsen T. myöhästyi tästä vaiheesta työesteiden takia, josta syystä häntä lievästi paheksuttiin.

2 § Kokouksen osallistujat siirtyivät hyvässä järjestyksessä viihtyisään ravintolaan, jossa kiljuvaa nälkää tyydytettiin viinillä ja hyvällä ruoalla. Päätettiin noudattaa jäsen P:n esimerkistä pitkää kaavaa, slow-food -hengessä. Muistutettiin mieleen sekä Ojasen painottamat mielen ja ruumiin nautinnot että Kautto-Koivulan käsitys esteettisyyden suuresta merkityksestä uudessa talouden logiikassa. Ravintolan tarjonnan todettiin täyttävän molemmat kriteerit.

3 § Jäsenkokelas M. ilmoitti pitkittyneiden palavereiden vuoksi joutuvansa jättämään työnarkomaanien tapaamisen väliin. Jäsen M. katsottiin tällä kriteerillä päteväksi jäseneksi ilman muita näyttöjä. Keskusteltiin luterilaisesta työn etiikasta ja todettiin että kyseessä on elämäämme rajoittava väärintulkinta (kalvinistinenhan se selvästi on).

4 § Keskusteltiin tämän epävirallisen ja rekisteröimättömän yhdistyksen nimestä. Esitettiin toive että nimi kuvaisi paremmin jäseniään, joista useat ovat jo addiktionsa työhön myöntäneet eli ”tulleet ulos kaapista”. Ehdotus ”Kaapista-ulostulleet-työnarkomaanit” hylättiin vähäisen kannatuksen vuoksi. Uudeksi nimeksi valittiin Valaistuneet työnarkomaanit VT.

5 § Keskusteltiin jatkotapaamisista, jäsen S. sai järjestelyvastuun seuraavasta tapaamisesta glögiaikaan (alkaa epävirallisen VT-kalenterin mukaan marraskuussa ja loppuu joulun tienoissa).

6 § Keskusteltiin uusista jäsenkanditaateista. Jäseneksi pääsyyn vaaditaan kahden jäsenen yksimielinen suoritus tai näyttökoe (katso 3 §). Keskusteltiin maailmanparantamisen tärkeydestä osana mielekästä elämää (Kautto-Koivulaan viitaten).

7 § Todettiin yksimielisesti ravintola tasokkaaksi, ruoka maukkaaksi ja valitut viinit sopusuhtaisiksi sekä päätettiin kokous.

Pöytäkirjan vakuudeksi

Jäsen R.

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s