Kosmetiikasta välillä

Ystävällä on ollut ongelmana, että aina kun hän vakavasti koukuttuu johonkin meikkituotteeseen, se lopetetaan tai vedetään markkinoilta muuten vain. Nyt kävi mullekin samalla tavalla. Couperosa-ihoni on ollut pitkään ilahtunut Lumenen valikoimassa olleesta Red neutralizer-peitevoiteesta, jolla saa kylmyyden/kuumuuden/ruoan/mielentilan/ihan-muuten-vaan -punoituksen helposti peitettyä.

No nyt ko. tuote on lopetettu tai oikeastaan korvattu tuotteella, jossa on kolmea eri peiteväriä samassa pakkauksessa (joista siis kaksi minulle tarpeetonta). Sillä hinnalla, millä ennen sain rasiallisen toivomaani väriä, saan nyt kolmasosan tuosta määrästä ja kaksi kolmasosaa on tarpeetonta minulle. Mutta niin kauan kun löydän korvaavan, edullisen tuotteen, on pakko käyttää silti.

Olen ollut Lumenen tuotteiden uskollinen ystävä jo todella kauan, mielelläni ostan kotimaista hyvällä hinta-laatusuhteella. Laitan tästä tietysti palautetta myös Lumenen kuluttajapalveluun, katsotaan mitä vastaavat.

Havainnointia hintaeroista tuli myös tehtyä samalla: Sama tuote Kampin Stockan Beautyssä 14 € ja Kampin Anttilassa 10 €. Aika isot vaihtelut.

EDIT kello 14.40

Punanaamani on pelastettu, sillä Lumenelta vastattiin kyselyyni pikaisesti:

”LUMENE Red Neutralizer tulee kauppojen hyllyille jälleen Joulukuussa 2007. Tuote oli hyvin suosittu ja sitä on kyselty paljon ja tästä syystä päätimme ottaa tuotteen uudelleen tuotantoon.”

JIPII!

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s