Kitkerästi kirppareista, vol. 2

Kulutusjuhla siteerasi äskeistä juttua ja Petja kommentoi Kulutusjuhlaa ja tässä sitten itse kommentoin Kulutusjuhlaa ja Petjaa:

Petja kirjoittaa, että myyntityö pitää tehdä itse ja aktiivisesti. Totta,  itsekin olen kokeillut myös noita päiväpöytiä ja onhan se monella tapaa mielenkiintoista jutella monenlaisten ostajien ja muiden myyjien kanssa ja oikeassa paikassa oikealla tavaralla tuottoakin tulee. Mutta toisaalta tuota vapaa-aikaa tuntuu kuluvan kivasti muuhunkin kuin aktiivisiin kokonaisiin myyntipäiviin kirppareilla.

Polgara kehui Huutista ja se on kyllä itselleni ollut ylivoimainen silloin kun sellaista tavaraa joka sinne sopii, olen siellä myynyt esim. elektroniikkaa, antiikkia ja ”antiikkia” ym. vastaavaa hyvin kokemuksin.

Kirppareillakin on jokaisella profiilinsa ja oma tunnelmansa, olen huomannut niitä vuosikaudet ainakin silloin tällöin nuohottuani. Jotenkin olen nyt  vain tullut vähän kriittiseksi tähän kirpparitouhuun, kesällä joka pitäjässä ja joka toisen kahvilan takahuoneessa on milloin minkäkinlaista ”kirppistä”, jossa on pari pöytää täynnä mitä sekalaisinta vanhaa krääsää. Aikamoisen inflaation sekin tuntuu kärsineen.

Mutta on sellaisiakin paikkoja, joissa on kiva käydä ja aina välillä tekee löytäjäkin. Omat suosikkini ovat Viirin Kirppis Klaukkalassa, Antik-Anna Lapinjärvellä kuutostien varrella (siellä siis myymälän lisäksi iso antiikkikirppis) ja tietty Valtterin ”perinteinen”. Ai niin ja Myyrmäkihallin kirppiskin alkaa taas.

Kertokaa omia suosituksianne muillekin kirpparifaneille, jookos?

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s