Kuinka pomo puhuu pahaa kilpailijoistaan blogissa

Blogistaniassa on hieman yli vuoden pyörinyt Steve Jobsin salainen päiväkirja, jossa parodioidaan Applen toimitusjohtajan Steve Jobsin mainetta hankalana ja itsekeskeisenä johtajana ja pilkataan avoimesti kilpailijoiden pomoja ja muita sidosryhmiä. Lukijakuntaan on kuulunut mm. Microsoftin Bill Gates ja noin 700 000 muuta lukijaa kuukaudessa.

Tekijää on kovasti yritetty arvuutella, veikkauksissa ovat esiintyneen niin itse Jobs, kilpailevat yritysjohtajat kuin mediakin.

Nyt sitten on paljastunut, että Vale-Steve olikin Forbes –talousaikakauslehden toimittaja Daniel Lyons, joka oli perustanut blogin vastalauseeksi oikeiden yritysjohtajien oikeisiin blogeihin, joissa ei yleensä sanota yhtään mitään.

Tämäkin blogi on poikinut kirjan ”Steve Jobsin salainen elämä”, satiirisen romaanin joka julkaistaan Yhdysvalloissa lokakuussa.

Asiasta raportoi aamun Hesari  (netissä juttu oli maksullisella puolella, joten en nyt linkitä). Alkuperäinen sylttytehdas löytyy täältä.

Herää siis väistämättä kysymys: Ehkä Rosetta on myös toimittaja? Onkohan Tombola pörssiyhtiö? Jos on niin mikä niistä? Alempana Rosetta kyllä kommentoi ettei Preben ole totta, mutta sitä on vaikea uskoa, tuollaisia hahmoja ei synny ilman vankkaa todellisuuspohjaa ja kokemusta. Kirjoita läheltä, opimme kirjoittajakurssillakin 🙂

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s