Hyvä hyötysuhde

Hackmannin perinteinen, ulkoasultaan hieman kuitenkin uudistunut kierrätyskampanja on käynnistynyt, jo kahdeksatta kertaa. Tiedotteessaan Heavy Metal Tourista yhtiö kertoo aikaisempien vuosien suosiosta:

”Hackmanin kierrätyskampanja on tarjonnut kuluttajille mahdollisuuden kierrättää metallia jo vuodesta 2000. Siitä lähtien vanhoja pannuja ja kattiloita on tuotu kierrätykseen huikeat 400 tonnia! Tällä määrällä syntynyt energiansäästö vastaa 3100 perheen vuotuisia ruoan valmistuksessa käyttämiä energian kustannuksia. Samalla määrällä noin 1100 kotitaloutta hoitaisi vuosittaiset valaistuskustannuksensa tai noin 62 sähkölämmitteistä omakotitaloa lämmityskustannuksensa.”

Omituisten asioiden meemin olisin voinut kohdallani lisätä, että kerään vuoden varrella kotoa ja mökiltä käytöstä poistetut kattilat ja pannut varaston kaappiin, kunnes sitten kevään korvilla kannan ne takaisin kauppaan. Tänä vuonna lähti kuusi esinettä ja tilalle tuli vain yksi, pastakattilaan pastankeittolisäosa. Hyvä hyötysuhde, siis.

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s