Roinanraivausraporttia

No niin, back in business eli tänään ajattelin raportoida edistymisestäni roinan raivaamisessa elämäni yksinkertaistamiseksi.

Tämän kesän toinen kirpputoriprojekti on käynnissä. Ensimmäinen oli antiikki&wanha tawara –tyyppinen, joissa kesämökin ja kodin kaappien uumenista löydetyt vanhat kipot ja kupit roudattiin alan itsepalvelukirpparille. Taisinkin jo raportoida että lähtölistalla oli 108 esinettä, joista noin puolet sai kirpparilta uuden kodin itselleen. Edut: roina väheni, kaapit järjestyivät, astiakokoelmat selkeytyivät ja tuotoilla hankittiin kaksi mieltä ilahduttavaa täydennystä: toinen Kaj Franckia ja toinen Arabian Kauris-sarjaa.

Kirppariprojekti nro 2 on parhaillaan käynnissä. Nyt on kohteena ei-niin-vanha tavara kaappien kätköistä, mm. lapselle tarpeettomaksi jääneitä + kaikenlaista muuta kaappiin kertynyttä. Viikon on ollut paikka itsepalvelukirppiksellä ja eilen kävin täydentämässä, hyvin oli kauppansa tehnyt. Kaikkein parhaiten näyttää menevän luonnollisesti lastentavara, mutta myös kaikenlainen sälä ja kaunis turhuus menee hyvin kaupaksi.

RVälisaldo tässä vaiheessa: aikaa ja vaivaa kuluu tavaroiden laitossa, hinnoittelussa ja roudaamisessa. Hyödyt ja erityisesti hyvä mieli korvaavat ne kuitenkin monin verroin. Ei tätä kenenkään kannata rahan takia tehdä, mutta harrastuksesta käy tämäkin.

Advertisements

Tietoja Ritva Rajander-Juusti

yrittäjä, tutkimusammattilainen, bloggaaja.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s